Sluiten
Duette past overal

De Duette is vrijwel overal te plaatsen en in elke gewenste stand te openen. Met unieke honingraatstructuur, geschikt voor vrijwel elk type raam. Duettes zijn in drie plooibreedtes verkrijgbaar: 25, 32 en 64 mm.
Transparante Duette: Het iets gedimde daglicht komt vrij de kamer binnen. U kunt prima naar buiten kijken; van buiten naar binnen zie je alleen contouren. Perfect tegen inkijk overdag.
Semi-transparante Duette: Privacy voor zowel overdag als ’s avonds. Afhankelijk van uw stofkeuze komt het daglicht gedimd binnen.
Verduisterende Duette: De oplossing voor een goede nachtrust. Verduisterende Duettes laten geen licht door.

Duette ontzettend fuctioneel

Duettes zijn elegant en ontzettend functioneel. Ze zijn namelijk geschikt voor vrijwel elke raamsituatie dankzij de nieuwste technieken.

1) Top-down: de stof schuift van bovenaf naar beneden
2) Top-down bottom-up: zowel van boven- als van onderaf openschuiven en sluiten, voor zwevend effect op bijv. ooghoogte
3) Top-down met 2 soorten stof: de stoffen kunnen individueel van boven naar beneden geschoven worden
4) Bottom-up met 2 soorten stof: de stoffen kunnen individueel van onder naar boven geschoven worden

Met gemak elektrisch bediend

Bedien uw Duette heel makkelijk met één druk op de knop. Dat kan met elektrische bediening. Geen aansluitpunt? Geen probleem. De Duette kan zowel met als zonder bedrading aangesloten worden. Uw Woninginrichting levert motoren van Brel en Somfy. Wilt u dat ook? Kies dan bijvoorbeeld voor een Brel motor.

Heeft u meerdere Duettes? Deze kunt u met één afstandsbediening aansturen, zowel gelijktijdig als afzonderlijk. Een afstandsbediening wordt altijd meegeleverd.

Wilt u uw Duettes via een app bedienen? Dit kan met vele soorten Hubs. Optimaal gebruik maken van alle functionaliteiten kan met een Brel Home Hub.

Duette & EasyClick, perfect bij draaikiepramen

Duette & EasyClick: de ideale raamdecoratie, monteren zonder boren of schroeven. In het EasyClick frame kunt u ook kiezen voor een mooie combinatie van een verduisterende en niet-verduisterende stof, twee-in-een. De beste verduistering? Kies dan voor EasyClick met Duette, een raamproduct dat naadloos aansluit.

 

EasyClick met Duette is de mooiste oplossing voor draaikiepramen, maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Uw Woninginrichting een oplossing voor u: TruFit. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 25 mm Duette hiertussen te plaatsen.

Isolerende werking van de Duette

De honingraatstructuur van Duette zorgt voor een uitstekende isolerende werking. Deze kan resulteren in een energiebesparing tot wel 25 procent. Doordat binnen in deze raamdecoratie een stilstaande luchtlaag ontstaat, houdt het de warmte binnen of juist buiten de deur.

Duettes in combinatie met gordijnen

Meerdere lagen raamdecoratie zijn een must. Gecombineerde raamdecoratie geeft uw interieur extra luxe en een warmere uitstraling. Ook heeft het toepassen van meerdere lagen raamdecoratie voordelen. Combineert u bijvoorbeeld de Duette met (in-between) gordijnen dan kunt u op elk gewenst moment de lichtinval en privacy naar wens regelen. Met een dubbele laag raamdecoratie creëert u ook een betere akoestiek en isolatie.

© copyright uwwoninginrichting.nl | Sitemap | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Website door DORST