Sluiten
Woonwensen visualiseren

Vindt u het lastig om uw woonwensen te vertalen naar uw interieur? Een fijn thuis creëert u met een interieurontwerp.

Twee verschillende woonstijlen? Wij gaan graag de uitdaging aan om deze stijlen met elkaar te combineren naar een kloppend en sfeervol interieur. Daarnaast kijken wij graag naar de indeling van een ruimte, door bijvoorbeeld maatwerk toe te voegen kan een ruimte zo optimaal mogelijk benut worden.

Bent u er klaar voor om te zorgen dat uw interieur uw leven nog een stukje mooier maakt?

Samen gaan we voor een pakket wat bij u past!

Om het u wat makkelijker te maken bieden wij u twee pakketten aan, waar uit gekozen kan worden.

BRAINSTORMSESSIE

Wilt u echt eens gaan voor een interieur wat bij u past? De ideeën zijn er wel, maar hoe maakt u  hier een concreet plan van? Of welke kleuren passen het beste bij de ruimte? Met de brainstormsessie zijn deze vragen verleden tijd en gaan we voor eenheid en sfeer!

COMPLEET INTERIEURADVIES INCL. 3D ONTWERPEN

Een verbouwing of verhuizing op de planning? Dan zijn er een hoop keuzes te maken. Met het complete interieuradvies loopt u er niet meer tegenaan dat het lastig is om een ruimte voor te stellen, want met de realistische 3D ontwerpen loopt u al in uw woning voordat de verbouwing is uitgevoerd!

Interesse in een advies op maat? Ontmoet dan Anneleen, zij helpt u graag verder met het realiseren van uw woonwensen.

 

Brainstormsessie

Een brainstormsessie begint altijd eerst met een kennismaking. Dit zal telefonisch of via beeld plaatsvinden. In dit kennismakingsgesprek maken we kort kennis met elkaar en zullen wij onze werkwijze uitleggen. Tijdens het gesprek horen wij graag wat uw wensen zijn en wat wij voor u kunnen betekenen.

We plannen een afspraak in voor de brainstormsessie en u krijgt een vragenlijst in de mailbox toegestuurd. Voordat de afspraak plaatsvindt ontvangen wij graag de ingevulde vragenlijst, een link naar uw Pinterestbord, foto’s van de ruimtes waar wij voor langs zullen komen en een plattegrond van de ruimte. Wanneer wij deze documenten hebben ontvangen gaat Anneleen  op zoek naar passende stalen die we zullen gebruiken bij de brainstormsessie.

Anneleen komt bij u thuis (+/- 2 uur) voor de brainstormsessie. In deze afspraak komt alles bij elkaar en maken we een concreet plan! We beginnen met het doornemen van de moodboards en het bespreken van de indeling van de ruimte(s). Naar aanleiding van de moodboards geeft Anneleen tips qua kleurgebruik en materiaalgebruik. In de afspraak kunt u een plan verwachten qua kleuren, materialen en voor de indeling. Al uw interieurvragen komen in deze twee uur aan bod.

Na de brainstormsessie sturen wij een uitgewerkt verslag door waar alles terugkomt wat we hebben besproken in de brainstormsessie. In het verslag zullen het moodboard, de indeling en de besproken kleuren en materialen terug te vinden zijn.

Compleet interieuradvies 3D

Hoe gaan we te werk?

Een compleet interieuradvies begint met een kennismakingsgesprek aan huis. Voor het gesprek vragen wij u om alvast uw favoriete woonbeelden op te slaan. In het kennismakingsgesprek zullen we een vragenlijst invullen zodat wij precies weten wat uw wensen zijn, en nemen we uw inspiratiebeelden door. Daarnaast zal onze werkwijze besproken worden zodat alles duidelijk is.

Anneleen gaat de ruimtes uittekenen in 3D, al uw wensen en ideeën zullen meegenomen worden in de 3D ontwerpen. Daarnaast gaat Anneleen ook aan de slag met een moodboard en gaat ze puzzelen met de indeling. Er zal een tussenpresentatie ingepland worden waarbij de 3D ontwerpen gepresenteerd worden met het moodboard en de mogelijke indelingen.

Aanpassingen n.a.v. de tussenpresentatie worden aangepast in de ontwerpen. Er wordt een shoppinglist gemaakt, kleuren en materialenlijst en maatwerktekeningen voor de interieurbouwer. Bij de eindpresentatie ontvangt u een papieren brochure waar alles in is verwerkt, zo kunt u het er altijd nog makkelijk bij pakken. Daarnaast worden de stalen toegevoegd van de kleuren en materialen die meegenomen zijn in de ontwerpen. U kunt aan de slag met een doordacht interieurplan, een interieur op maat voor u!

© copyright uwwoninginrichting.nl | Sitemap | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Website door DORST