Offerte aanvragen

Projecten

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van (project)stoffering? Dan bent u bij uw Woninginrichting aan het goede adres. Wij leveren marmoleum, linoleum, projectvloeren, vinyl, tapijttegels, pvc-vloeren en tapijt. Wij plaatsen projectvloeren door heel Zeeland, Brabant en België. Uw Woninginrichting heeft jarenlange ervaring in het stofferen van vloeren. Om tot een zo goed mogelijk eindresultaat te komen, werken wij vanuit een ontzorgende filosofie. Dat betekent voor u dat door onze werkwijze zo min mogelijk hinder ondervindt en u geen kostbare tijd kwijt bent! Onze deskundige en betrokken medewerkers (projectstoffeerders) zijn pas tevreden als u volledig tevreden bent. Met persoonlijke aandacht passen wij onze expertise breed toe, op onder meer:

  • Kantoorpand(en)
  • Ziekenhuizen, verzorgingstehuizen
  • Woningen
  • Sportscholen
  • Scholen
  • Tandarts, dokterspraktijken, apotheken
  • Winkels
  • Horeca

U kunt bij ons terecht voor: tapijt, tapijtegels, marmoleum, linoleum, pvc-vloer, Forbo Allura Flex, Forbo Allura Click en lopers op maat.

Wij komen graag met u in gesprek om naar uw wensen te luisteren en hebben voor iedere opdrachtgever een creatieve maatwerkoplossing in huis.

Vloerrenovatie
De expertise van uw Woninginrichting gaat verder dan alleen het leggen van nieuwe vloeren. Wij verzorgen ook reparaties en egalisatie van de bestaande vloeren.

Duurzaam ondernemen
Uw Woninginrichting werkt uitsluitend met milieuvriendelijke materialen van zeer hoge kwaliteit. Dit gaat verder dan alleen maar milieuvriendelijke vloeren, wij werken ook met de meest milieuvriendelijke lijm en egaline. Hier kiezen wij onze leveranciers zorgvuldig op uit. Uw Woninginrichting zorgt ervoor dat u jarenlang geen omkijken hebt na onze geleverde diensten.
Ook dragen wij een steentje bij aan een beter milieu door het scheiden en hergebruiken van afval.

Veiligheid
De veiligheid van u, uw medewerkers en (eventueel) uw klanten/cliënten staat bij ons centraal. Wij werken met  uitsluitend brandvertragende en  milieuvriendelijke materialen. Wanneer gewenst leveren wij een origineel certificaat voor het betreffende materiaal.