Sluiten
Hoe laten we u sfeervol wonen?

Met het beste advies, de prachtigste producten en vakkundigste montage

Wij bieden u een totaalpakket. Meedenken door onze interieuradviseurs, het uitzoeken van mooie producten met onze verkopers en de vakkundige montage door onze stoffeerders. Maar ook als u een enkel product nodig hebt kunt u bij ons terecht. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes!

Interieuradvies

Wij verrassen u graag met onze ideeën!

Onze interieuradviseurs denken graag met u mee. Met onze creatieve ideeën helpen we u uw wensen helder te krijgen en daarbij passende producten uit te zoeken. Met een goed doordacht plan voor (pvc-)vloer, tapijt, wand, raam (zoals gordijnen, horren, etc.), woonaccessoires en zonwering geven we iedere ruimte in uw huis een eigen sfeer. Van werkruimte tot woonkamer en van hal tot keuken.

Productkeuzes

Wij adviseren u over de beste merken!

Ons aanbod in raam-, vloer- en wandaankleding en zonweringen is enorm. Stoer en industrieel, basic en Scandinavisch of natuurlijk en puur. Welke stijl er ook bij u past, u kiest altijd voor de allerbeste merken. We adviseren u graag over de meest passende productkeuzes.

Montagewerk

Onze vakkundige stoffeerders realiseren uw thuis!

Voor onze vakmensen is geen klus te moeilijk. Met hun 25 jaar ervaring kennen zij alle kneepjes van het vak. Lastige hoekjes, scheve muren, ze zorgen ervoor dat uw nieuwe interieur perfect afgewerkt wordt.

© copyright uwwoninginrichting.nl | Sitemap | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Website door DORST