Sluiten

Een sfeervol thuis met de mooiste gordijnen

Keuzes te over als het om gordijnen gaat. Verduisterend, vitrage of inbetweens: soms voor elke kamer een andere keuze. Of kiest u om eenheid te creëren juist in elke ruimte dezelfde soort? In ieder geval vindt u bij Uw Woninginrichting altijd een oplossing voor uw type raam en uw stijl. Wij verrassen u graag met ons uitgebreide assortiment!

Breng sfeer in uw huis met gordijnen

Gordijnen maken uw interieur helemaal af. Om welke ruimte het ook gaat, de juiste raambekleding maakt het plaatje compleet. Niet alleen voor de sfeer, ook het gevoel van privacy speelt mee. Zelfs de lichtinval kan beïnvloed worden door het kiezen voor een bepaald gordijn. En wat denkt u van de akoestiek? Een huis waar aandacht is besteed aan het kiezen van goede raam- en vloerbekleding is minder gehorig.

Ook uw huis verdient de mooiste gordijnen!

De voordelen van gordijnen:

Voel u thuis in uw eigen huis

Privacy wanneer u wilt, en een open uitstraling naar buiten wanneer het kan – dat is het grote voordeel van gordijnen. Overdag open om het licht binnen te laten en als het donker wordt lekker dicht voor meer privacy. Met brandende lampjes op strategische plekken bereikt u zo een heerlijke sfeer in huis. Voel u helemaal thuis in uw eigen huis met de juiste gordijnen!

Spelen met licht

De lichtinval in uw huis is belangrijk, zowel voor de sfeer als om voldoende licht te hebben bij uw bezigheden. De gordijnen die u kiest spelen daar een opvallende rol in. Gaat u voor luchtige vitrage, praktische inbetweens of een verduisterend overgordijn? Natuurlijk is een mooie combinatie ook mogelijk.

Aandacht voor de akoestiek

Met de juiste gordijnen creëert u een fijne akoestiek in huis. Door de gordijnstof wordt geluid geabsorbeerd en gedempt. Zo galmt het minder en zijn leefgeluiden minder hoorbaar. Ook fijn voor de buren! Extra geluiddemping nodig? Kies dan voor een combinatie van bijvoorbeeld vitrage en een overgordijn.

Welke gordijn past in uw (t)huis?

Dat gordijnen veel voordelen hebben weet u wel, maar welk gordijn past bij uw wensen en uw stijl? Lichtdoorlatend of verduisterend? Een basic tint of juist een opvallend patroon? Het is belangrijk dat de gekozen gordijnen uw thuisgevoel versterken en extra sfeer brengen in uw interieur. Om welke ruimte in huis het ook gaat, wij helpen u graag om de juiste keuzes te maken. Onze interieuradviseurs denken met u mee als het gaat om het kiezen van:

  • Vitrage
  • Inbetweens
  • Overgordijnen

Het meest bekende gordijn: overgordijn of inbetween

Heeft u het over gordijnen? Dan bedoelt u meestal raambekleding in het algemeen. Maar vaak wordt de term ook gebruikt voor lange gordijnen als overgordijnen of inbetweens. Als u hiervoor kiest zijn er veel mogelijkheden om die gordijnen uit te zoeken die helemaal aansluiten bij uw wensen en stijl.

Welke plooi krijgt uw gordijn?

De plooi in de gordijnen bepaalt voor een groot deel de uitstraling van het geheel. Een enkele plooi geeft een strakke, minimalistische look. Dit is vooral mooi bij gordijnen met een dessin. Wilt u graag meer volume en een rijkere uitstraling? Kies dan voor een dubbele of vlinderplooi. Ook een triplooi, waveplooi of retourplooi zijn opties waar u uit kunt kiezen. Lastig? We adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden. Uiteraard kijken we dan ook naar de ruimte waar de gordijnen komen te hangen.

Hoe hangt het gordijn op?

Zelfs het ophangsysteem draagt bij aan de uitstraling van uw gordijnen. Rails, een roede of ringen, de keus is aan u. Een rail bevestigen we aan het plafond, waardoor de gordijnen de wand over de hele lengte bedekken. Bij een roede blijft er wat ruimte over boven de gordijnen. Ten slotte kunt u met ringen de positie van uw gordijnen bepalen. Met kleine details kunt u zo een heel verschillende uitstraling creëren! Houdt u van optimaal bedieningsgemak? Een elektrische rails die de gordijnen ook opent en sluit als u niet thuis bent is dan wellicht een geschikte optie! Natuurlijk geven wij ook hierbij graag advies om tot de beste keuze te komen.

In onze showroom in Kruiningen hebben we voor u de mooiste gordijnen!

Wilt u weten wat er mogelijk is voor uw interieur? Wilt u de stoffen bekijken en u laten adviseren over de ophangmogelijkheden? Kom dan langs in onze showroom in Kruiningen waar klanten uit de hele regio (van Bergen op Zoom tot Vlissingen en van Zierikzee tot Reimerswaal) van harte welkom zijn!

Onze interieurstylisten adviseren u graag bij het maken van een keuze. Samen maken we van uw huis een thuis!

© copyright uwwoninginrichting.nl | Sitemap | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Website door DORST