Sluiten
Voor elke type interieur

Leverbaar in meer dan 240 kleuren, materialen en varianten. Voor elk type interieur, maar ook afgestemd op de verschillende typen gebruik en ruimtes. Zo is voor een breed raam de aluminium jaloezie de perfecte oplossing. Deze kan tot wel 690 cm breed geleverd worden!

Aluminium jaloezieën

Geschikt voor vochtige ruimtes

Het grootste voordeel van 100 procent aluminium jaloezieën ten opzichte van de houten variant is natuurlijk het feit dat ze vocht- en schimmelwerend zijn. Deze raamdecoratie doet het dus ook goed in vochtige ruimtes zoals de keuken of de badkamer.

De lamellen, bovenprofiel en onderlat zullen zelfs op die plekken niet roesten of schimmelen.

 

 

AluminiumXL

Elektrisch én tot wel 690 cm breed

Heeft u een grote raampartij of een kantoorruimte met brede ruiten? De aluminium jaloezie XL kan breed, breder, breedst: tot wel 690 cm. De aluminium jaloezie XL7: een jaloezie tot wel 690 cm breed. Gemaakt van aluminium, strak vormgegeven, van uitstekende kwaliteit en altijd elektrisch bedienbaar. Met keuze uit 50 mm of 70 mm lamellen bepaalt u hoe deze jaloezie bij u thuis staat.

Open View jaloezieën

Extra lichtinval en ruim zicht met Open View

Open View is een bijzondere optie in de aluminium jaloezieën. Door de speciale manier van kantelen en op elkaar schuiven van telkens twee horizontale lamellen wordt er extra veel lichtinval en extra ruim zicht naar buiten toe gecreëerd. Hierdoor worden de openingen twee keer zo groot. Zo krijgt u dus die extra grote lichtinval en het ruime zicht. Privacy en lichtfiltering, overdag en ’s avonds.

© copyright uwwoninginrichting.nl | Sitemap | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Website door DORST