Sluiten

PVC vloeren

Pvc-vloeren zijn uitermate geschikt in elk interieur. Wilt u een houtmotief of toch liever de look van een tegelvloer? Met pvc kunt u alle kanten op! Pvc-vloeren zijn niet van echte houten vloeren te onderscheiden. Daarmee zijn ze geschikt voor elke kamer en passen ze in elke woning. Behalve dat pvc als een kameleon in uw interieur te werk gaat, heeft de vloer talloze voordelen. Pvc is onderhoudsvriendelijk, geluiddempend, slijtvast en de ideale vloer in combinatie met vloerverwarming.

Pvc-vloeren zijn bij uitstek geschikt voor huishoudens met een allergisch gezinslid. De delen worden naadloos gelegd en kunnen langs de wanden zelfs worden afgekit om stof en huismijt geen kans te geven. Reinigen is makkelijk met een stofzuiger of stofzuigrobot en af en toe een vochtige doek. Een houten parketvloer loopt maar zelden van de woonkamer door naar de keuken. De meeste mensen kiezen voor tegels in de keuken. Met pvc is dat niet nodig, want dat is uitstekend bestand tegen vocht. Dus een omgestoten emmer, een glas wijn of een druipende paraplu in de hal maken geen enkele indruk op uw strakke pvc-vloer. Dit betekent overigens óók dat u de pvc-vloer probleemloos door kunt trekken in de badkamer.

Heeft u vloerverwarming? Dan is PVC de perfecte vloerbedekking. PVC-Vloeren geleiden de warmte uitstekend, zodat uw ruimte sneller comfortabel is.

Keuze uit ruim 250 soorten

Kom eens langs bij Uw Woninginrichting en laat u verrassen door alle mogelijkheden! Wij bieden u de ruimste keuze van Zeeland aan. Bij ons heeft u maar liefst een keuze uit meer dan 250 verschillende PVC soorten.

Bekijk onze actuele projecten voor meer inspiratie.

Een industriële uitstraling met betonlook pvc vloeren

De meest realistische betonvloer is… een echte betonvloer. Op de voet gevolgd door een betonlook pvc-vloer . Met name in bestaande bouw is het lastig om nieuwe, strak afgewerkte betonvloeren te creëren. Zeker als het gaat om vloeren op een verdieping, waarbij de ondergrond niet per se 100% rigide is. Bovendien is het storten van beton of het leggen van betonnen tegels een klus die veel stof en rommel met zich meebrengt. Daar hebt u met name in een reeds bewoond huis niet per se behoefte aan. Voor wie toch graag een vloer met een stoere, industriële uitstraling wenst, is een betonlook pvc vloer een aantrekkelijk alternatief. Dat is een lichtgewicht, gemakkelijk aan te brengen vloer met de authentieke ongepolijste uitstraling van beton.

 

We horen vaak van onze klanten dat hun gasten door de knieën gaan om even op de vloer te tikken en te krabben. Liggen daar nou zware betonnen tegels of…? Pvc-betonlook tegels lijken met name zo echt doordat de toplaag zeer mat is gehouden en bovendien qua structuur heel precies de beton-afbeelding volgt. Dus minuscule putjes en belletjes in het pvc-‘beton’ kun je ook echt voelen.

PVC- visgraat vloer

Een visgraat pvc-vloer  geeft extra cachet aan de woonruimte. De uitstraling is die van een klassieke houten parketvloer, met om-en-om in visgraat gelegde planken. Onze visgraat pvc-vloeren zijn niet van echt visgraat parket te onderscheiden. Dit komt ook door de perfect afgewerkte ‘registered embossed’ toplaag. Deze zeer harde transparante polyurethaan laag heeft een structuur die precies als hout aanvoelt.

PVC houtstructuur

Naast de betonlook, visgraat pvc vloeren zijn er ook houtstructuur pvc soorten. Deze soorten worden in rechte planken gelegd is te vergelijken met een houtenparket vloer. Denk hierbij aan een prachtige eikenvloer. Een hoogwaardige pvc-vloer is een investering die de klassieke of juist moderne uitstraling van uw woning tientallen jaren zal versterken. Met een pvc-vloer creëert u een realistische simulatie van een houten  vloer, nagenoeg niet van echt te onderscheiden.

 

Een pvc-vloer leggen is veel minder bewerkelijk dan het leggen van houten parket. Het materiaal zelf is lichter en zonder zagen of slijpen makkelijk op maat te maken. Dit betekent: minder stof, minder lawaai en minder afval. Daarnaast heeft een pvc-vloer een sterke slijtlaag die bestand is tegen intensief gebruik. Pvc is krasbestendig, slijt niet, kan tegen vocht en sterke temperatuurverschillen. Bovendien maken zelfs de poten van zware meubels geen indruk op een pvc-vloer.

© copyright uwwoninginrichting.nl | Sitemap | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Website door DORST