Sluiten

Ontdek de voordelen van vinyl

Vinyl op de vloer is mooi, betaalbaar en handig. En ook niet onbelangrijk: supereenvoudig in het onderhoud. De mogelijkheden zijn bovendien oneindig. Iedere consument vindt altijd een motief naar zijn smaak. Populaire motieven zijn hout en steen: op het eerste oog niet van de natuurlijke materialen te onderscheiden. Ook uni kleuren zijn zeer gewild. Het prijskaartje toont het verschil met natuurproducten uiteraard wel duidelijk aan, en in het voordeel van vinyl natuurlijk! Uw Woninginrichting heeft in het assortiment alle soorten, maten en kleuren vinyl.

Vinyl op maat
Vinyl is vloerbedekking op maat. Consumenten kiezen uit alle denkbare kleuren, motieven, kwaliteiten en prijsklassen. Uw Woninginrichting heeft veel verschillende diktes, slijtlagen en gebruiksklassen in het assortiment. Commercieel aantrekkelijke vinylkwaliteiten voor zowel woninginrichter als consument. Ook voor kantoren en gebouwen heeft Uw Woninginrichting de juiste kwaliteiten in collectie.

Antisliplaag
Voor de consument heeft een vinyl vloer veel voordelen. Prijstechnisch is het materiaal nauwelijks te verslaan, terwijl de keuzevrijheid groot is. Ook in levensduur kan vinyl steeds beter de concurrentie met andere soorten vloerbedekking aan. Vinyl is van zichzelf een glad materiaal. Daarom wordt het product bewerkt met een zogenoemde antisliplaag. Een toplaag die het materiaal ruw maakt. Wel zo veilig. U herkent de kwaliteiten met deze bewerking aan het R10 of slip resistance logo. Onze verkoopadviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

© copyright uwwoninginrichting.nl | Sitemap | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Website door DORST