Sluiten

Vloerverwarming

Bij Uw Woninginrichting kunt u ook terecht voor advies over en de aanschaf van vloerverwarming. Wel zo praktisch als u toch al een nieuwe vloer wilt uitzoeken. Onze monteurs maken het geheel perfect voor u in orde zodat u nooit meer koude voeten heeft.

Buizen met lange levensduur

Een belangrijk onderdeel van de vloerverwarming is de buis. Wij gebruiken daarom een vloerverwarmingsbuis met een bewezen lange levensduur: stevig, flexibel, en met een lage weerstand. U krijgt vijftig jaar fabrieksgarantie op de slang, dat zegt genoeg. Daarnaast is de buis voorzien van een Kiwa-keurmerk.

De PE-RT buis die wij gebruiken wordt in Nederland gemaakt met de nieuwste technologieën en is superieur op het gebied van spanningsbreuk en weerstand tegen hydrostatische druk. Hierbij is geen vernetting nodig. Buizen van PE-RT Type 1 resin zijn geschikt voor temperaturen van 5 tot 80 graden Celsius.

Onder normale omstandigheden gaat de PE-RT buis zeker vijftig jaar mee. Verder voldoet het gebruikte materiaal aan de meeste drinkwaternormen. De buis is verkrijgbaar in veel verschillende maten. Wij adviseren u graag over het voor u meest geschikte systeem.

Elektrische vloerverwarming

Het voordeel van elektrische vloerverwarming is dat het in vrijwel iedere situatie kan worden toegepast: bij nieuwbouw of renovatie, maar ook op een houten ondervloer. De dunne matjes liggen dicht onder de oppervlakte en de vloer wordt dus snel opgewarmd. Voor ruimtes die niet constant gebruikt worden, zoals de badkamer, is dit systeem dus ook erg geschikt.

Elektrische vloerverwarming kan snel en eenvoudig geïnstalleerd worden. Daarnaast kan het ook als wandverwarming ingezet worden. Het is wel een relatief duur systeem. Bij Uw Woninginrichting helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze, met het oog op uw eigen woonsituatie.

© copyright uwwoninginrichting.nl | Sitemap | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Website door DORST