Sluiten

Houd insecten buiten de deur!

Uw woning, thuiskantoor of bedrijfspand ventileren, zonder muggen en andere insecten de kans te geven om binnen te komen? Dat bereikt u door het plaatsen van horren. Die zijn er niet alleen voor ramen, maar ook voor deuren. De plissé hordeur is bijvoorbeeld enorm populair. Met de horren van het premium merk Multisol, dat uitsluitend duurzame materialen in de producten gebruikt, maakt u een uitstekende keuze. Zo heeft u jarenlang plezier van uw hor. Met een eenmalige investering geniet u de komende jaren van de zomer zonder muggen, wespen en ander ongedierte in huis!

Horren op maat

Ramen en deuren variëren meestal. Daarom bieden wij u horren op maat aan. Zo past uw bestelde hor precies bij het formaat raam of deur. Is er iets fout gegaan met het meten? Bij ons kunt u zonder probleem uw verkeerd bestelde hor omruilen. Zo weet u zeker dat alles prima gaat passen. In deze meetinstructies vertellen we u precies hoe het inmeten gaat. Eenvoudig en praktisch!

Horren in verschillende soorten

Er zijn veel verschillende soorten en modellen horren. Bij ons heeft u de keuze uit hordeuren en raamhorren. Zowel de deurhorren als de raamhorren zijn er in verschillende soorten. Voor uw deur kiest u uit plissé hordeuren, scharnierende hordeuren of horlamellen. Terwijl u voor uw raam de keus heeft uit inzethorren, rolhorren en voorzethorren. Elke hor heeft eigen kenmerken en toepassingsmogelijkheden. Vindt u het lastig om te kiezen? Bij Uw Woninginrichting helpen wij u graag bij het maken van de beste keuze.

Wat is voor u de beste hor?

Het is de bedoeling van een hor dat deze insecten uit uw woning of kantoor weert. Aanwezigheid van muggen, vliegen en wespen in uw huis wordt tenslotte niet op prijs gesteld. Deze beestjes kunnen zelfs uw nachtrust flink verstoren. Daarom is de aankoop van een goede hor een verstandige investering. Maar welke insectenhor is voor uw situatie het meest geschikt? Daar adviseren wij u graag over. Kom gerust langs in onze winkel en wij vertellen u precies waar u bij uw aankoop op moet letten.

© copyright uwwoninginrichting.nl | Sitemap | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Website door DORST