Sluiten

Geef u interieur een natuurlijke uitstraling met de Azibi rol- en vouwgordijnen. Gemaakt van bamboe en geweven tot prachtige raamdecoratie. Het geweven bamboe, met dunne of bredere latjes, neemt u mee naar vroegere tijden terwijl Azibi helemaal van nu is.

Met drie bedieningsmogelijkheden, prachtige kleuren en een stijlvol design, zijn bamboe rol- en vouwgordijnen een sfeervolle toevoeging aan elke ruimte.

Verkrijgbaar in 10 mooie kleuren met matte of satijnglans afwerking. Denk aan Ibiza wit, chique zwart, naturel en olijfgroen, een populaire kleur in moderne interieurs. Perfect te combineren met gordijnen.

Onze interieurspecialist laat u graag de mooiste combinaties zien. Kom gerust langs

Soepele bediening, ook elektrisch

 

Smartcord: Met Smartcord bediening heeft u  geen last van verwarde koorden. Met één koord kun je het Azibi rol- of vouwgordijn zowel laten zakken als optrekken.

Elektrisch: Wilt u het nog makkelijker? Kies dan voor elektrische bediening met een Brel of Somfy motor. Met de bijgeleverde afstandsbediening bedient u eenvoudig vanaf de bank jouw raamdecoratie. Ook te koppelen aan een HUB voor bediening via een app of spraakbesturing. Jouw interieurspecialist informeert je graag.

Optrekkoord: Natuurlijk kunt u ook kiezen voor de bekende bediening met een optrekkoord.

Smartcord: Alles-in-één bediening

Al bekend met het EOS systeem? Dit is de basis voor de techniek van onder andere de Azibi rol- en vouwgordijnen. Hierdoor verloopt de bediening zeer soepel.

De design bovenzijde van Azibi rol- of vouwgordijnen is strak afgewerkt. U kunt kiezen uit vier fraaie opties: zwart fijnstructuur, geanodiseerd, gebroken wit fijnstructuur en wit fijnstructuur. Ook kunt u kiezen voor een afwerkingskoof in een bijpassende kleur.

Aan de onderzijde van je Azibi vouwgordijn heeft u keuze uit vier ovalen aluminium onderlatten of een houten onderlat, eveneens in een bijpassende kleur.

© copyright uwwoninginrichting.nl | Sitemap | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Website door DORST