Sluiten
Structuren, reliëf en liefde voor verweerde materialen

De collectie Mart Visser ‘Designs to Decorate’ is een collectie hoogwaardige stijlvolle interieurstoffen. Deze collectie blijft groeien en blijft meebewegen met de trends, maar draagt altijd het handschrift van Mart Visser. Het behouden van balans in deze collectie – in materialen aanbod en kleur – vinden wij heel belangrijk. Zowel de transparanten, mesh stoffen, velvets als crushed items geven een gevarieerd en uitgesproken keuzeaanbod in kleur en structuur.

Artwork als inspiratie

De nieuwste uitbreiding bestaat uit 8 items waarbij zijn Artwork de inspiratiebron was. Kenmerkend aan de schilderijen, sculpturen en installaties van Mart Visser zijn de structuren, reliëf en liefde voor verweerde materialen. Ook voor deze uitbreiding van de lijn interieurstoffen ‘Designs to Decorate’ zijn de verfijning van materialen en de diversiteit in structuren kenmerkend.

 

Hieronder lichten wij enkele items toe.

Famous

Hierboven een afbeelding van de immens grote hoofden waarvan Mart Visser diverse varianten heeft gecreëerd. De grove structuren die hier getoond worden zijn het uitgangspunt geweest voor het transparant item Famous. Famous is verkrijgbaar in 10 mooie kleurtonen, waarbij zowel donkere als naturel aardse tinten de basis zijn, zie afbeelding.

Brilliant

Het item Brilliant is een fragiele transparant met subtiele structuurverschillen in verfijnde vorm. De inspiratiebron voor dit transparante item was een van zijn objecten vervaardigd van aangetast metaal door corrosie (hiernaast weergegeven).

Rich

De interieurstof Rich is een echte eyecatcher! Het motief is opgebouwd uit twee tinten velours met een geschoren patroon. De subtiele glans geeft dit item een rijke uitstraling. Door te kiezen voor confectie met de vleug omhoog wordt de kleur nog intenser! De Rich is uitgebracht in 13 kleuren, variërend van warm brique en goud (de kleuren 49MV Flame en 14MV Gold, hierboven afgebeeld) tot een lichte ivoor tint (kleur 91MV Ivory).

Clever Stuff FR

De interieurstof Clever Stuff FR is een 100% polyester Fire Resistant, dit item is een uitbreiding op de collectie ‘Mart Visser Finest FR Fabrics’. Het is een prachtige transparante stof met natuurlijke uitstraling die zorgt voor een goede basis in een interieur. Alle items van de serie Finest FR Fabrics voldoen aan de Europese Classe 1 norm en beschikken over een certificaat. Naast residentieel gebruik daarom ook uitstekend toepasbaar voor projectmatige doeleinden.

© copyright uwwoninginrichting.nl | Sitemap | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Website door DORST