Sluiten
Be productive

Een dagje thuiswerken is heerlijk. U hoeft geen nette werkkleding aan en u kunt vaak net iets langer blijven liggen omdat u geen reistijd hebt.
U werkt het beste thuis op een plek waar u uzelf fijn voelt en ongestoord aan de slag kunt. Genoeg licht én goed licht zijn hierbij belangrijk.
Beeldschermgeschikte stoffen

In onze collectie beschikken wij over speciale beeldschermgeschikte stoffen die perfect zijn voor de thuiswerkers onder ons. Zo ook de collectie rolgordijnen: deze beeldschermgeschikte stoffen zijn ideaal voor de werkkamer. Dus hup, aan de slag!

Duo rolgordijnen

Deze unieke raamdecoratie is in staat om tegelijkertijd zowel gefilterd daglicht als privacy te bieden. Door de twee stoflagen met transparante en dichte banen die voor elkaar langs bewegen, krijgt u de perfecte combinatie tussen lichtregeling en privacy.

Verticale jaloezieën voor de werkkamer

Het fijne van verticale jaloezieën is dat u ze zo kunt draaien dat er niemand naar binnen kijkt, maar u toch kunt genieten van het daglicht. Kiest u hierbij ook voor een beeldschermgeschikte stof dan bent u verzekerd van een ultieme werkplek. En wanneer u niet aan het werk bent, schuift u de jaloezieën gewoon opzij en kunt u volop genieten van het uitzicht.

© copyright uwwoninginrichting.nl | Sitemap | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Website door DORST