Sluiten
Be productive

Een dagje thuiswerken is heerlijk. Je hoeft niet je nette werkkleding aan en je kunt vaak net iets langer blijven liggen omdat je geen reistijd hebt.
Je werkt het beste thuis op een plek waar je, je fijn voelt en ongestoord aan de slag kunt. Genoeg licht én goed licht zijn hierbij belangrijk.
Beeldschermgeschikte stoffen

In onze collectie beschikken wij over speciale beeldschermgeschikte stoffen die perfect zijn voor de thuiswerkers onder ons. Zo ook de collectie rolgordijnen: deze beeldschermgeschikte stoffen zijn ideaal voor de werkkamer. Dus hup, aan de slag!

Duo rolgordijnen

Deze unieke raamdecoratie stelt je in staat om tegelijkertijd zowel gefilterd daglicht als privacy te hebben. Door de twee stoflagen met transparante en dichte banen die voor elkaar langs bewegen, heb je de perfecte combinatie tussen lichtregeling en privacy.

Verticale jaloezieën voor de werkkamer

Het fijne van verticale jaloezieën is dat je ze zo kunt draaien dat er niemand naar binnen kijkt, maar je toch kunt genieten van het daglicht. Kies je hierbij ook voor een beeldschermgeschikte stof dan ben je verzekerd van een ultieme werkplek. En wanneer je niet aan het werk bent, schuif je de jaloezieën gewoon opzij en kun je volop genieten van het uitzicht.

© copyright uwwoninginrichting.nl | Sitemap | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Website door DORST