Sluiten

Met genoegen willen we onze oprechte dank betuigen aan besobysimonis voor de fantastische opdracht die we mochten uitvoeren! Het was een waar genoegen om dit prachtige nieuwe restaurant te mogen stofferen. Bij de keuze van materialen en ontwerp hebben we nauw samengewerkt om een ambiance te creëren die zowel stijlvol als uitnodigend is voor de gasten.

 

 

 

Een van de kenmerkende elementen van het interieur is de klassieke visgraat vloer in een warme eiken tint.

Deze keuze draagt bij aan de algehele sfeer van het restaurant, waarbij de traditionele charme wordt gecombineerd met een eigentijdse uitstraling.

De visgraatpatronen voegen een vleugje elegantie toe aan de ruimte en bieden tegelijkertijd een gevoel van tijdloze klasse.

 

 

 

De eiken tint van de vloer straalt een gevoel van warmte uit, waardoor gasten zich direct welkom voelen zodra ze binnenkomen.

Het nodigt uit tot ontspannen en genieten van heerlijke gerechten en goede gesprekken in een omgeving die zorgvuldig is ontworpen om comfort en gezelligheid te bieden.

 

 

 

Als team zijn we trots op het eindresultaat en hopen we dat het nieuwe restaurant van besobysimonis een plek zal zijn waar mensen samenkomen om te genieten van culinaire hoogstandjes,

omringd door een ambiance die zowel verfijnd als hartelijk is.

 

 

 

Op onze instagram en facebook pagina vind u meer foto’s van dit project.

© copyright uwwoninginrichting.nl | Sitemap | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Website door DORST