Sluiten

Boutique Hotel Jersey te Goes

Aan de markt in Goes is het mooiste en meest bijzondere boutique hotel van Zeeland te vinden.

Met 30 prachtige kamers in een luxe, tijdloze stijl, die vrijwel iedereen aanspreekt.

Een metamorfose

Uw woninginrichting heeft Boutique Hotel Jersey te Goes een metarmorfose mogen geven door de aankleding en stoffering van het gerenoveerde hotel. U geniet hier van heerlijk eten en slapen in het sfeervol aangeklede Boutique Hotel in het gezellige Goes. Een sfeervolle plek met een behaaglijk gevoel waar ons vakmanschap optimaal zichtbaar is.

Baden in luxe

De kamers stralen luxe uit en bieden u alle ruimte voor ontspanning. Hier kunt u zich even helemaal terug trekken na een dagje eropuit te zijn geweest. Op de kamers is gekozen voor marmerlook tapijttegels die aansluiten bij het gekozen kleuren palet. Daarnaast ziet u ook de visgraat-pvc-vloer terug komen.

 

Een ware eyecatcher

In het restaurant is er gekozen voor een pvc visgraat vloer die terug komt op de verschillende etages. Deze vloer geeft sfeer en is een echte eyecatcher in het geheel.

Op maat gemaakt!

Op de trappen ligt een uniek ontworpen traploper. Deze wordt helemaal naar uw wensen ontworpen. Dit zorgt ervoor dat wij u iets unieks kunnen bieden wat speciaal voor u op maat gemaakt wordt.

© copyright uwwoninginrichting.nl | Sitemap | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Website door DORST