Sluiten

Fris en modern

In deze fris en modern ingerichte vakantiewoning kunt u met wel acht personen terecht.
Een superfijne uitvalsbasis voor wie met een groep Zeeland wil ontdekken.

Bekijk hieronder de foto’s en proef de sfeer.

Warm tapijt

Deze eerste en tweede etage boven een leegstaand winkelpand zijn helemaal ingericht voor een heerlijke vakantie.

Op de vloer is gekozen voor een mooi grijs tapijt van Gelasta. Dit geeft een warme uitstraling aan de vakantiewoning. Daarnaast geven de mooie verduisterende rolgordijnen uit onze collectie door hun donkere tint een modern accent aan de inrichting.

In de slaapkamer op de eerste etage hebben we een mooie laminaatvloer gelegd, ook weer in een grijstint. Dit geeft een warme touch aan de witte basis van deze ruimte. Hier hangen dezelfde verduisterende rolgordijnen, wat voor eenheid in de inrichting zorgt. Daarnaast houden deze rolgordijnen het heerlijk koel, zodat u hier van een goede nachtrust kunt genieten.

De slaapkamers op de tweede etage zijn heel praktisch ingedeeld met stapelbedden en twee eenpersoonsbedden. Hier komen de lichte tinten van de bedden terug in de laminaatvloer. Ook hier zijn met donkere accessoires weer mooie accenten aangebracht in de inrichting.

 

Privacy in de badkamer

In de badkamer is er gekozen voor aluminium jaloezieën. Deze geven een strakke uitstraling aan deze mooie en modern ingerichte badkamer. Een heerlijke ruimte om helemaal tot rust te komen na een dag in de omgeving te hebben doorgebracht óf juist om ’s morgens fris te starten.

Deze prachtig ingerichte vakantiewoning is een ideale plek om van hieruit Zeeland te verkennen. In de omgeving van Yerseke is van alles te beleven. Huur een scooter of fiets bij de buren en trek er op uit, en kom daarna weer heerlijk thuis in dit fijne verblijf.

Een heerlijke plek om tot rust te komen na een dag in de prachtige omgeving van Yerseke. In deze gezellige vakantiewoning vindt u alles wat daarvoor nodig is.

Blauw en wit

De woonkamer is stijlvol ingericht in blauw en wit. De lichtgrijze bank staat er prachtig bij. Op de vloer ligt een mooi laminaat in een eikenmotief. Dit geeft een warme uitstraling aan het geheel. Een bijpassend vloerkleed maakt het helemaal af.

Laminaat is er in heel veel soorten. Dat we voor elke inrichting een passende keuze kunnen maken, blijkt wel uit het laminaat met sloophoutmotief dat we hier op de bovenverdieping hebben gelegd. Zo krijgen deze slaapkamers een heel eigen uitstraling.

Deze vakantiewoning is een ideale plek om hiervandaan de omgeving te verkennen. De Oosterschelde is vlakbij en ook in Yerseke zelf is van alles te beleven. Welkom in Zeeland!

© copyright uwwoninginrichting.nl | Sitemap | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Website door DORST