Sluiten

Notariswoning: nieuw huis in oude stijl

Adriaan en Nathanja houden van landelijke, geleefde materialen.

In hun nieuwe huis – in de stijl van de oude notariswoning die er eerst stond – komt deze woonstijl helemaal tot zijn recht.

Voel je meteen thuis

Door de gebruikte kleuren en materialen is er een warme sfeer ontstaan, die je een welkom gevoel geeft. Dit is precies wat de bewoners voor ogen hadden bij het ontwerp van hun huis.  Op de muur zit een prachtige Italiaanse kalkverf van Carte Colori in de kleur Facade. Deze combineert erg mooi met de pvc-vloer in warmgerookt eiken uit de Arend-collectie van Uw Woninginrichting.

De mooiste accessoires

De bewoners houden erg van symmetrie. Ook bij de keuzes voor de decoratie is dat terug te zien. Bij de woonwinkel van Frieda Dorresteijn in Leersum zijn ze meer dan geslaagd voor een aantal prachtige meubelstukken. Het mooie tafeltje is van Huisje Sfeer en de spiegel komt van Magnolia Bruinisse.

 

Warme sfeer in de slaapkamer

In de slaapkamer komen dezelfde warme kleuren terug. Een vloerkleed in een lichte tint geeft hier extra sfeer aan de inrichting. Ook de himalayabox – hier in gebruik als nachtkastje – is gescoord bij Frieda Dorresteijn.

Fotocredits: Wonen Landelijke Stijl

 

© copyright uwwoninginrichting.nl | Sitemap | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Website door DORST