Sluiten

Rust en eenheid in het interieur

In deze woning is gekozen voor een basiskleur in verschillende tonen. Deze basis creëert rust en eenheid.

Met een accent kleur van zwart krijgt dit interieur een stoere twist. De subtiele glans in het behang geeft het geheel een speels effect.

Een behaaglijk gevoel!

Onze karpetten zijn op maat te maken. Te groot, te klein of net niet de kleur die u zoekt is dus verleden tijd met onze karpetten. En door ons uitgebreide assortiment is er altijd wel een kleur die bij uw interieur past. Naast kleur en poolhoogte, kunt u ook de randafwerking kiezen. U heeft hier drie mogelijkheden: festonneren, blind gebandeerd en volume.

Een karpet geeft warmte aan uw interieur en zorgt voor een behaaglijk gevoel.

Stoer, robuust en toch elegant!

Houten jaloezieën geven een natuurlijke, duurzame uitstraling aan uw interieur. De lamellen zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en kleuren. Onder de kleuren vindt u onder andere eiken, walnoot en wengé.

Met houten jaloezieën regelt u zelf de lichtinval en privacy in uw woning!

Subtiel zonlicht!

Met inbetweens geeft u het interieur een open en luchtig uitstraling. Als het zonnetje buiten schijnt, wilt u daar binnen van meegenieten. Wanneer een gordijn zonlicht doorlaat, krijgt u namelijk een prachtige lichtinval in de kamer. Inbetweens zitten qua doorschijnendheid tussen vitrages en overgordijnen in. Ze dragen bij aan een goede akoestiek, zonder al te veel licht weg te nemen. Maar ze maken het interieur vooral gezellig.

Rust en eenheid in het interieur

In deze woning is er gekozen voor een basiskleur in verschillende tonen. Hiermee creëert u rust en eenheid. Zwart als accentkleur geeft het dit interieur een stoere twist. Door de subtiele glans in het behang krijgt het geheel een speels effect.

Een harmonieus geheel!

De lichte stof van de inbetweens laat het licht subtiel binnenkomen. De stof vormt in dit interieur een harmonieuze basis, samen met de meubels en het behang.

Persoonlijke keuze!

Maak de houten horizontale jaloezieën persoonlijk met de opties die u heeft op het gebied van lamelbreedte, ladderband, aluminium bovenbak en unieke koordknopen.

Ook voor vochtige ruimtes

Door de ontwikkeling in productiemethoden is er nu ook een collectie van houten jaloezieën die geschikt is voor vochtige ruimtes. Dus zoekt u ook voor uw badkamer sfeervolle raambekleding? Deze jaloezieën zijn een heel goede optie!

© copyright uwwoninginrichting.nl | Sitemap | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Website door DORST