Sluiten

Studio Yerseke

Deze in Scandinavische stijl ingerichte loft in Yerseke biedt u een heerlijke overnachting. Zo komt u na een dag vol indrukken weer helemaal tot rust. Direct gelegen in het centrum zit u heel centraal en dicht bij alle bezienswaardigheden.

De vloer is de basis

De Scandinavische stijl staat bekend om haar natuurlijke en rustgevende uitstraling.

Op de vloer is er daarom gekozen voor een mooi eikenlaminaat wat een gezellige sfeer in het geheel brengt, maar die daarnaast de natuurlijke look benadrukt.

Koele tinten

De basiskleuren voor de inrichting van deze loft zijn blauw en wit. Dit zijn koele tinten die veel rust uitstralen. Deze kleuren passen helemaal in de Scandinavische sfeer en stijl.

Als contrastkleur is er gekozen voor zwart, waardoor de inrichting een eigentijds karakter krijgt.

Goede nachtrust

Voor een goede nachtrust is het belangrijk dat het donker genoeg is op de slaapkamer. Daarom hangen er hier verduisterende rolgordijnen, waarbij de contrastkleur zwart ook weer wordt ingezet. Bijkomend voordeel van de rolgordijnen is dat ze overdag als uitstekende zonwering functioneren.

Zo genieten de gasten ’s nachts van een koele, donkere slaapkamer.

Extra privacy

In deze loft is er gekozen voor dupli plisségordijnen. Deze zorgen voor extra privacy in het vakantieappartement, zonder in te leveren op binnenkomend daglicht. De tint valt mooi weg tegen de kozijnen en geeft het geheel een frisse uitstraling.

Daarnaast is er een kamerhoog inbetweengordijn opgehangen. Dit geeft extra sfeer aan de kamer en laat de accentkleur blauw terugkomen. Het voordeel van inbetweens is dat ze het licht doorlaten en daardoor geen opgesloten gevoel geven wanneer ze dicht zijn.

Hét mossel- en oesterdorp van Zeeland

Kom je naar Zeeland voor de mosselen en oesters? Dan mag je een bezoek aan Yerseke zeker niet overslaan! Neem eens een kijkje bij de oesterputten die worden gebruikt voor het kweken van oesters. Daarnaast heeft het dorp genoeg andere bezienswaardigheden. Denk bijvoorbeeld aan het OosterscheldeMuseum of het prachtige natuurgebied Yerseke Moer. Of maak een rondvaart over de Oosterschelde en bekijk met eigen ogen hoe het vissen eraan toegaat.

Voel je welkom!

© copyright uwwoninginrichting.nl | Sitemap | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Website door DORST