Sluiten

Hierbij delen we ons recent opgeleverde project, waar wij de stoffering en raambekleding hebben mogen verzorgen. Voor onze opdrachtgever: Wellness resort Otium in Roosendaal. Ons team heeft met veel passie en vakmanschap gewerkt aan het creëren van een rustgevende en stijlvolle omgeving die perfect aansluit bij de luxe en ontspanning die Otium biedt.

Bij het ontwerpen en selecteren van de materialen hebben we zorgvuldig gekozen voor hoogwaardige stoffen en moderne raambekleding die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook bijdragen aan de serene sfeer van het resort. Het eindresultaat is veelbelovend: een harmonieus samenspel van kleuren en texturen die een gevoel van comfort en welzijn uitstralen.

We zijn verheugd over de positieve reacties en het enthousiasme van zowel de bezoekers als het team van Otium. Dit project is een prachtig voorbeeld van hoe interieurdesign een wezenlijk verschil kan maken in de beleving van een ruimte. We danken Otium voor het vertrouwen en de kans om bij te dragen aan deze unieke wellness ervaring.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw eigen project? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Samen creëren we ruimtes die inspireren en tot rust brengen.

 

 

 

Fotografie : Moldesignzeeland

 

 

© copyright uwwoninginrichting.nl | Sitemap | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Website door DORST